Националът Иван Турицов за кратко не бе част от ЦСКА-София. Преди

...
Националът Иван Турицов за кратко не бе част от ЦСКА-София. Преди
Коментари Харесай

Шеф на "ЦСКА-София" по погрешка "лиши" отбора от национал

Националът Иван Турицов за малко не бе част от " ЦСКА-София ". Преди първата подготовка през вчерашния ден изпълнителният шеф Пламен Марков обяви имената на преотстъпените - Ангел Лясков и Турицов. При споменаването на последния треньорът Добромир Митов не скри изненадата си пред публицистите. " Турицов ли? ", попита той Марков и получи одобрителен отговор. Само минута по-рано Митов обясняваше по какъв начин Турицов се възвръща още от контузия, само че се надява да се включи в малко по-късен стадий на лятната подготовка. По-късно стана ясно, че Марков се е объркал.

Иначе освободени от клуба са трима от вратарите - Данте Стипица, Георги Китанов и Слави Петров, защитникът Стивън Перейра, халфовете Александър Георгиев и Никола Колев. Жоржиньо пък се връща в  " Сент Етиен ". До няколко дни ще стане ясно дали португалецът Нуно Томаш, който игра като преотстъпен от " Беленензеш ", остава, или ще напусне.

Новите към този момент са националът Петър Занев, италианският плеймейкър Диего Фабрини, шотландският нападател Тони Уот и някогашният състезател на " Спартак " (М) Денис Давидов. А още нови очевидно ще има, както се разбра от думите и на Марков, и на Митов.

Стана ясно също, че пред треньора е сложена цел да завоюва купа или купа. " А най-добре и двете ", уточни Митов и добави: " Много значимо е да вземем трофей, тъй като на всичко останало не се гледа с положително око... Тук постоянно се работи напрегнат ". Той призна, че решенията ще взима взаимно с Любомир Петрович и Димитър Пенев.

С тима стартират четирима преотстъпени на други тимове през предишния сезон - Пламен Гълъбов ( " Етър " ), а от " Литекс " се връщат вратарят Петър Петров, Митко Митков и Иван Митрев. От школата идва вратарят Илия Шаламанов (17 г.).

Пламен Марков разяснява и абсурда с отстранените играчи от " Черно море " по подозрение, че са играли симулативно в мач против " ЦСКА-София ".  " Както ненадейно се появи този скандал, по този начин и ненадейно изчезна. Нямаме отношение към това, водим борба единствено на терена. Някои се пробваха по този начин да решат свои неточности на терена ", сподели той.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР